13 februari 2013

Zzz

Den skönaste sömnen måste vara den som man faller in i vid nattningen av ett litet förkylt troll. Att slumra alldeles nära, med en liten gosevarm groda dikt an på bröstet. Men fy vad jobbigt det är att vakna sedan. Tre-fyra timmar senare och kvällen är förbi. Den har flytt. Och det är bara att borsta tänder och krypa tillbaka. Men det är ju i och för sig inte så dumt det heller...

Kram Jes ♥

3 kommentarer:

Grodmamman sa...

Håller med dig fullständigt! Kan ibland sakna den där tiden när man fick somna bredvid, nära nära. Är inte lika mysigt idag med en 145 cm lång dotter bredvid sig, hon tar liiite mer plats idag!;) Fast den dagen hon slutar komma in till oss elller inte vill somna bredvid längre, då kommer jag nog sakna den där trängseln också.
Kram

Anonym sa...

Så ser alla mina kvällar ut nuförtiden?! Minus en förkyld groda på bröstet :-) Hoppas han kryar på sig snabbt snabbt snabbt & att ni får en fin "kärlekens dag" (en treårings ord!)

Massa kramar!

Malin

Erika sa...

Åh håller med dig precis. Det är så skönt att släppa allt man tycker sig behöva göra hemma på kvällen och bara somna med gott samvete i någon av barnens säng. Så mysigt!!

JESSICA FOTOGRAF ©

JESSICA FOTOGRAF ©
PORTFOLIO