26 januari 2013

Utbytt


Hej vänner, ledsen för några dagars avbrott. Verkligheten kom och knackade på en stund :).

Ugnsjäveln är nu utbytt i alla fall. Här är den nya! Till sist hittade vi en som var låg nog att passa glashällen. Helt ok i både form och pris! Det hela blev komplicerat nu när ugnen gick sönder för vi sitter och skissar på ett helt nytt kök framöver. Det vi har fyller 8 år strax och här syns det att man har levt. Om vi säger så. Det skulle inte vara fel med ett nytt. Ett mer anpassat kök för fyra. Mer förvaring. Bättre möjligheter till det mesta. Ja ja det där får vi se hur det blir med. Men! Då blir det extra trist när vitvaror och annat börjar gå sönder för vi har inte lust att lägga en enda spänn till på det befintliga köket. Egentligen. Men nu var det alltså tvunget. Och nu ska jag provbaka muffins i den nya ugnen, enligt önskemål från en liten kejsare! Återkommer om det :). 

Kram Jes ♥

5 kommentarer:

På landet vid havet sa...

Inte alls kul när vitvaror går sönder! De flesta maskiner är nog inställda på att hålla i något år sedan programmerade till att gå sönder!?

Hoppas muffinsen blev goda!
Kram Mia

Grodmamman sa...

Så tråkigt när vitvaror går sönder. Kan ni inte använda den ugnen även om ni bygger om köket? När vi renoverade vårt kök för snart tre år sedan, behöll vi kyl och frys som var relativt nya, men köpta allt annat nytt.
Hoppas att muffinsen blev lyckade!:)
Kram

fam gab sa...

Grattis med ny ugnsjävel ;D

Fin lørdagskveld ønskes deg :-)

Anonym sa...

Mycket snyggt blev det ialla fall! Fast trist när det går sönder förstås...kram Camilla

Photo by Maria sa...

Trist när det går sönder =( Vi har en spis som lever på övertid, inga roliga utgifter..

Kram Mia

JESSICA FOTOGRAF ©

JESSICA FOTOGRAF ©
PORTFOLIO