13 januari 2013

Söndagkväll


Ja så blev det söndagkväll och en lugn skön helg har passerat utan några större skandaler. Promenerat. Chillat. Pratat. Tvättat ikapp. Lekt. Busat. Badat. Städat. Åkt pulka. Bytt ut lite tavlor. Skrämt iväg alla juleljus så nu är det lampor i fönstren igen. Skönt! Och blommor i vaser. Och så har jag bytt skärm till datorn och sitter nu framför en 27-tummare. Hurra. Så underbart att titta på foton på en stor klar bildskärm. Det är underskattat. Det där med skärm.

Och så som med ork från ingenstans står nu kärleken och slipar köksbänken. Ni vet de där träpartierna. Suck. I vårt nästa kök ska vi ha betong. Eller någon form av stenskiva i alla fall. (Och så ska det vara världens absolut största kök, med massiva förvaringsmöjligheter, än mer öppna ytor utan skräp, högt i tak, vackra vita köksluckor från Kvänum, platsbyggt med soffa vid de höga fönsterpartierna som vetter ut mot en körsbärslund i vår trädgård. Oj. Där skenade tanken iväg ja.) Men i alla fall. Nu gnos det rejält för att försöka göra det bästa av det värsta. Lite så. Och snart vankas det varma mackor med massor av ost. Och En pilgrims död. Det får vara nog så mysigt. En söndagkväll i mitten av januari. Trots världens minsta kök.

Ha en fin kväll vänner!
Kram Jes ♥

1 kommentar:

Huset på Backavägen sa...

Drömma är det ingen som hindrar en ifrån... Fina foton du har! För mig känns det skönt när julen har städats ut. Lika välkommen som den är, lika välkommen är den att städas ut. Konstigt...

JESSICA FOTOGRAF ©

JESSICA FOTOGRAF ©
PORTFOLIO