3 december 2012

Pepparkaksbak


Årets pepparkaksbak gick av stapeln i helgen. Doften som slår emot hela hemmet med allt ifrån golv till tak är oslagbar. Och att se storebror lära ut bagartrix till lillebror. Det är en fröjd. Gott blev det också. Och roligt var det. Och nu har vi en fin burk fylld av tjocka hjärtan, tunna gubbar, russinklädda gummor, trasiga bilar och världens bästa Pippi bland annat. Har vi tur ska väl några räcka till Lucia!

Sen har Solhem Inredning meddelat vinnaren av en industrilampa på sin facebooksida. Och det blev Maria med denna fina motivering: 

Advent för mig är julkänsla ända in i märgen, underbara dofter för sinnena- glögg, hyacint och julebak, härliga ljus, barnens längtan efter Tomten och Jonny Cash julskiva i högtalarna (gärna redan strax innan advent).

Varmt grattis till dig Maria!

Kram Jes ♥

8 kommentarer:

Grodmamman sa...

Är så mysigt med pepparkaksbak och ibland kan jag sakna det hos oss då barnen har som tradition att baka hos svärmor tillsammans med kusinerna. Blir inte av att vi bakar hos oss också.
Kram

Anonym sa...

Ser väldigt gott och kul ut!

Kram Åsa

Lantligt i Smultronbacken sa...

Härligt med pepparkaksbak. Här ska vi försöka få till det någon dag också. Har både pippi och muminformar att baka med och jag gissar att inga andra duger i år

Kram Teres

Johanna / Fru form o fix sa...

Precis en sån burk har vi också :-) Fina bilder!

Anonym sa...

Burken var underbar! Jätte härligt med pepparkakor :) Kramis Lisa

Sofia sa...

Åh, deeeg! ♥

Miss Khaos sa...

Mysigt med pepparkaksbak och gott!
Ska nog ta och baka pepparkakor i helgen!
Kram

Vardagslyx sa...

Vi bakade förra veckan. Det är så mysigt och kul när alla barnen är med, även äldsta sonen:)

Kram Pernilla

JESSICA FOTOGRAF ©

JESSICA FOTOGRAF ©
PORTFOLIO