10 november 2012

Inför nästa år


Nästa års kalender är inhandlad. Som jag tycker om den där känslan av att fylla i en alldeles blank bok. Plita ner dag efter dag med bokningar, möten, äventyr, arbete och semester i en salig blandning med studiedagar, kalas och middagsbjudningar. Vardagsfix, tandläkartider och allt som jag bör ha koll på. 2013. Det närmar sig. Sakteligen.

Kram Jes ♥

7 kommentarer:

Grodmamman sa...

Snygg almanacka!
Använder den i min i-phone, men skulle behöva ha en till hela familjen. Vi har haft en som funkat jätte bra nu i 2 år, men nu hittar jag inte den varianten!:( Är så bra att ha en liggande i köket där alla aktiviteterna står.
Kram

Anonym sa...

Jättefin kalender! Kram Lina

EM sa...

Det är nåt speciellt med en ny kalender. Jag har en sån Personlig almanacka som började i oktober i år och sträcker sig tolv månader. Bara för att vi flyttade och började vårt nya liv då...
vilken läcker färg du har på din. Den hittar man lätt...
kram elsamarianne

Lantligt i Smultronbacken sa...

Åh, jag som skulle ha behövt en ny kalender nu. Måste verkligen beställa en till veckan, jag kör ju på samma varje år nu när jag äntligen har hittat en som jag är nöjd med.

Kram Teres

Anonym sa...

Så fin almanacka! Var har du köpt den?

Anna

Kalkstenssommar sa...

Hej!
Long time no see. Har nu varit härinne hos dig och "knarkat" vackra bilder. Du är så otroligt duktig att se det fina genom din kameralins!
Kram L

Jes/Vita villa vila sa...

Hej!

Jag köpte min nya kalender på Akademibokhandeln!

Kram Jes

JESSICA FOTOGRAF ©

JESSICA FOTOGRAF ©
PORTFOLIO