30 juni 2011

Fem veckor


Foto JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vilaI den vackraste maj-kvällen för fem veckor sedan kom du till oss, älskade lillebror. Och våra hjärtan svämmade över av lycka. Tiden går så fort & jag vill bara stanna den nu.

" Jag vet att du sover. Känner värmen från din hud. Bara lukten gör mig svag, men jag vågar inte väcka dig nu. Jag skulle ge dig allting du pekar på, men bara när du inte hör, vågar jag säga så. Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor, jag kan inte ens stå när du inte ser på och genomskinlig grå blir jag utan dina andetag..." /J. Berg


Kram mamma

27 juni 2011

Virkat & randigt


Foto JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vila

Det finns så många fina babysaker i affärerna just nu! Hittade denna mobil med virkade små bilar från Sebra till E. Hur söt som helst. Och det randiga bäddsetet i spjälsängen - i mjukaste bomullsjersey, inköpt på Hemtex 299 pix.

Många av er har hört av sig angående färgkoden till den turkosa färgen - jag ska kolla upp det & återkommer! I promise!


Kram Jes

26 juni 2011

Gosedjur


Foto JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vila

Lilla grevens sötaste gosedjur, kompisapan hänger med lite varstans trots att E är så liten än. Visst är den väl underbar? Finns hos Matildas fina butik Russinnet!


Kram Jes


25 juni 2011

Midsommar


Foto JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vila

En riktigt härlig midsommarafton blev det igår! Som så många gånger förr firade vi traditionellt på våra goda vänners idylliska lantställe i vår vackra skärgård. Sill och sång. Sol och skugga. I en salig blandning med dans och små grodor. Underbart!


Kram Jes

19 juni 2011

Turkos
Foto JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vila

Regnet det bara öser ner. Och vet ni vad? Jag tycker det är rätt skönt en dag som denna. Nu kan jag gå hemma och pyssla i lugn & ro. Ta tag i saker som jag skjutit upp. Idag är det målning som gäller. Har varit ute i vårt garage och rivit runt bland alla loppisfynd :). Hittade lite smått och gott som nu ska få färg. Och maken min höll på att falla omkull för den här gången blev det inte vitt i färgpytsen - utan grekiskt härlig turkos. Hämtade lite inspiration från våra semesterbilder från Kreta förr-förra året. Åh nu blev jag både sugen på Grekland & utlandssemester ♥. Men jag börjar med att måla. Resultatet får ni se en annan dag :).
+

Kram Jes

15 juni 2011

Små avtryck


Foto JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vila

Härom veckan gjorde vi de finste små avtryck av vår lille kejsare & lilla greve. Underbara minnen som blir till de finaste små tavlor. Enklast möjliga med lite fingerfärg & några vita papper! När lille kejsaren döptes för några år sedan så gjorde jag liknande tackkort, vita med en ljusblå fossing på, det blev mycket uppskattat & roligt att spara ♥. Nu planerar vi dop för E. Det är mysigt!!

Kram Jes

14 juni 2011

Pioner


Foto JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vila

Trädgårdens vita pioner är makalöst vackra just nu. Jag plockar in stora buketter varje dag! Myror och doften får man på köpet :)

Kram Jes


11 juni 2011

Bröder


Foto JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vila


Bild till dagens lokaltidning. Mina älskade pojkar. Finaste bröder ♥. Ren kärlek.Kram Jes

8 juni 2011

Liten vråFoto JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vila

Mellan massor av mys, mat & sömn så försöker vi fixa lillebrors barnkammare. Kontoret skall flyttas ut & in ska Litens saker! En så länge är det bara en liten vrå men det tar sig :). E provar sängen medan mamma fotar :). Älskar att äntligen få hänga upp den underbara gamla månadstavlan med Kerstin Frykstrands 12 månadsbilder, som jag fyndade på Tradera i höstas. Det är ljuvligt att ha en bebis i familjen igen, njuter verkligen av varje sekund ♥.

Kram Jes

4 juni 2011

Födelsedag


Foto JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vila

För det är ingen vanlig dag... det är min födelsedag & bästa presenten kom ju till oss förra veckan, men det var inte dumt att få frukostbricka, paket & finaste teckningen idag heller!!


Kram Jes

2 juni 2011

Elliot


Foto JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vila


Jag är så kär, så kär. I vår nya lilla trollunge. Elliot. En vecka gammal idag! Precis lika fin som sin storebror. Jag vill bara stanna tiden nu. Njuter av varje sekund och känner bara genuin lycka Det största man kan få det har jag fått...

Kram JesPs! Tusen tack för alla gratulationer - så himla goa & rara ni är!!!JESSICA FOTOGRAF ©

JESSICA FOTOGRAF ©
PORTFOLIO