28 maj 2011

Nyfödd


Foto JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vila


Längtans lilla liv är här nu! Torsdagen 26 maj kl 18:33 kom kejsarens lillebror till världen. Efterlängtad som få. Älskad från första stund. ♥ Nu går vi in i bubblan ♥. Lyckliga & leendes. Välkommen hem finaste lilla lillebror!

Kram Jes

23 maj 2011

Arla morgonFoto JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vila

Arla morgon i vårt lilla casa. Nybakade frallor, aprikosmarmelad & te. Yammie. Underbara syréner från trädgårdens gamla knotiga träd. Fina sommarkopparna kommer från Gustavsbergs porslinsfabrik, tror serien heter Fem myror och jag har haft dem ett 10-tal år nu. Fast jag hade i ärlighetens namn glömt bort dem. Jag har nästintill en mani på fint porslin & har egentligen alldeles för mycket i skåp och gömmor. Dags att göra en rensning snart tror jag :) så man hittar allt det fina & börjar använda det!


Kram Jes

22 maj 2011

Festligt

Collage Vita villa vila (klicka på bilden för större visning)
Så här års är det ju ofta mycket festligheter, bröllop & partaj. Och här sitter jag med jordens mage & übersvullna fötter och vältrar mig i sirliga fodral & höga klackar - på nätet :). Det har ju sin charm... Den ljuvliga festklänningen har jag faktiskt shopat redan men det dröjer nog sin tid innan jag kommer i den hi hi. Nät-fönster-shoping duger för närvarande!Kram Jes


21 maj 2011

While waiting


Foto JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vila

Medan jag väntar... Plockar jag blommor i trädgården. Bäddar i ordning vagnen. Viker bebiskläder. Och packar BB-väskan. Allt det där jag aldrig hann innan lille kejsaren kom till oss. Det känns bra :).

Kram Jes

20 maj 2011

Väntan ♥
Foto JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vilaTack för alla era hälsningar & söta mail! Det värmer massor ska ni veta! Och vet ni vad? Nu är vi i mål! Det är inte längre någon risk för prematur födsel och bebis är så gott som färdigbakad, fast det är några få veckor kvar! Efter många långa veckors kamp så är vi i hamn och det känns fantastiskt bra! Duktiga duktiga bebis. Nu får Liten gärna komma snart för vi längtar innerligt att få träffa denna lilla krummilur! Jag är trött & lite sliten efter allt vi gått igenom men samtidigt väldigt glad att i alla fall en gång få uppleva väntan. Det är något magiskt i det.

Lite bilder på gästtoaletten får ni idag! Ljuvlig tvål & handkräm från Savon de Marseille ♥. Och en kvist vit syrén från trädgården. Nu är det verkligen försommar! Härliga tid!

Kram Jes

JESSICA FOTOGRAF ©

JESSICA FOTOGRAF ©
PORTFOLIO