26 april 2011

Vår vid lekstugan!
Foto JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vila


Här är det verkligen vår när leken flyttar ut! Ut till lille kejsarens lekstuga. Vårstädad & fin för årets bus & kul. Vilket underbart, sagolikt väder det har varit hela påskhelgen! Magiskt! Bebisen är bäst för den är fortfarande kvar i magen & jag håller tummarna för ett tag till. Viktiga dagar. Fast visst längtar vi enormt! Man undrar ju vad det är för en liten krabat som ska komma till oss den här gången... Blivande storebror har i alla fall lovat att bebisen får leka massor i hans lekstuga - "jag ska bara ta bort mitt porslin först, så den inte gör sig illa". Så sött.
Kram Jes

20 april 2011

Färga ägg


Foto JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vila ©
+
Tänk att det snart är påsk & min bebis är fortfarande kvar i magen! Heja bebis! Det hjälper tydligen att ligga still & ha tråkigt. Det är det viktigaste ♥.

Häromdagen provade jag att färga ägg för att få tiden att gå en smula. Riktigt roligt. Använde mig av skalet från röd & gul lök samt gurkmeja. Visst blev det fina färger? Tyvärr är min lille kejsare allergisk mot ägg så det blir ingen äggkavalkad här i familjen under påsklovet. Vi håller oss mest till påskägg med godis i. Inte så dumt det heller. Vi får väl se vad påskharen kommer med i år? (Jag hoppas på marsipan!).


Tack för alla era fina hälsningar om min mage! Det värmer & jag ruvar för fullt!

Glad Påsk på er mina vänner!


Kram Jes18 april 2011

En stor killes rum
Foto JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vila

När man är 4,5 år - då är man stor. I alla fall om man frågar min lille kejsare. Och stora killar vill ha lite nya saker i sitt rum. Lämpligen så kom en gammal loppisfyndad skolbänk väl till pass. Lite nya hyllor som rymmer spel, pennor, penslar, pärlor, CD-skivor mm. Vi har städat ut lite baby-saker som lillasyster eller lillebror får ta över :). Kvar blev storebrors piratskepp, dinosaurier, bilar, utklädnadssaker & grävskopor bland annat. Och älskade legot så klart.

Min stora lilla kille är mycket nöjd med sitt "nya" rum. Här sitter han & målar, ritar, pysslar, bygger & lyssnar på Alfons Åberg. Det är härligt med ett alldeles eget skrivbord!


Kram Jes (från sängen)


15 april 2011

Finaste buketten

++++++++++++++++++++
Foto JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vila +

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kan man bli annat än genomglad när ens lille kejsare kommer hem från förskolan tillsammans med mormor, med en bukett vitsippor? "Dom är bara till dig mamma - Jag plockade dom på vägen hem. Alldeles själv". Älskade unge ♥. + + + +++++++++++++++++++++++++++++++
Kram Jes ♥
12 april 2011

NybäddatFoto JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vila

Jag håller tummarna så att fingrarna vitnar. Håller tummarna för var natt som får passera just nu. Sängen är nybäddad. Storebrors kaniner sitter & dinglar med tassarna på hyllan. Väskan är packad. I väntan på dig. Men vänta lite till är du snäll, min fina lilla gräshoppa. Vi tar en dag i sänder.

Kram Jes

10 april 2011

Söndag morgon 09.24


Foto JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vila

+

Jag är så glad för varje extra dag som går med min lilla groda i magen. Det är sjukt långsamt att vara sängliggande, stilla & i viloläge, men jag vet att det betyder allt & därför ligger jag still. Det är i alla fall ren lyx att bli servad av världens finaste 2 pojkar här hemma under tiden. Söndagsfrukosten framdukad och underbar. Klockan 09.24 i morse.

+

Kram Jes

Ps! Tack för era tankar & tummar! Det betyder massor!4 april 2011

Det växerFoto JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vila


Det är visst vår i luften. Underbart. I helgen blev jag så glad & överraskad för min lille kejsare & hans pappa åkte iväg och handlade lite blommor & jord, planterade sedan fina vita penséer vid entrén. "För det tycker mamma om" sa Liten. Underbara unge! Och lite varstans i trädgårdens blöta gräs poppar nu både krokus & scilla upp. Det växer! Och det gör det förhoppningsvis i min mage också. En dag i taget. +

Kram Jes


JESSICA FOTOGRAF ©

JESSICA FOTOGRAF ©
PORTFOLIO