30 mars 2011

Körsbärsblom

Foto JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vila +
+
Tack snälla för alla era fina hälsningar här på sidan & via mail! Det värmer mitt hjärta med så många tankar ♥. Tusen tusen tack! Jag gör mitt bästa nu. Och ligger still. Till doften av körsbärsblom.
+
Kram Jes


28 mars 2011

Stanna ett tag till!

+
Copyright Fotografica © + + + +
Det var inte alls länge sedan jag var & förevigade min gravidmage hos favoritfotografen. Och tänk att det är ju märkligt att jag nätt & jämnt ska hinna dit innan min bebis får bråttom ut, på tok för tidigt. Det har hänt igen. Eller håller på att hända. Risken för prematurfödsel är överhängande ännu en gång & det råder sängläge och absolut vila här just nu. Blev inlagd på förlossningen förra veckan men får nu vistas hemma. Det är 10 veckor kvar och jag ber dig min fina pyttelilla trasselsudd i magen. Stanna där ett tag till. Våren har inte kommit än.
+
+
Kram Jes20 mars 2011

TräskorFoto JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vila
+
Vilken härlig helg med sol, sol, sol ♥. Det är ju så att man börjar drömma om vår & sommardagar i trädgården & frukost på terassen. Mmmm. Fyndade dessa fina träskor för ändamålet dessutom. Underbara svenska marinblå i trä till lille kejsaren & röd-vit-rutiga till mig. 149 kr för de små på Plantagen och 299 kr för de stora på Skopunkten. Fyndigt värre.
+
Kram Jes


19 mars 2011

Vår i fönstrenFoto JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vila
+
Trots det senaste dygnets snöfall så tänker jag inte låta mig nedslås av att våren dröjer en smula. Idag blev det rena fönster & inköp av krispigt vita Mårbacka-pelargoner. Härligt!
+
Sitter och tittar på foton från fotografen. Har varit hos min favoritfotograf Håkan och förevigat min gravidmage igen. Gjorde det när jag väntade storebror & det har blivit en fin tradition. Nu gäller det bara att tänka till vad vi ska göra med alla fina bilder. Förstoringar i ram? Album? Det tål att tänkas på.
+
Önskar er en riktigt fin helg!
+
Kram Jes

6 mars 2011

My deer

Foto JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vila
+
Vilken ljuvlig helg med strålande sol och den blåaste himmel! Mmmmmm. Det finns visst hopp om ett återvändande ljus & en efterlängtad vår. Långpromenad, utefika & fönstertvätt har bland annat stått på schemat denna söndag.
+
Har även satt upp den här nya fina pjäsen i betong. "I´m in love with nature my deer". Visst är den underbar? Kvistarna till rådjurets horn plockades i skogen. När jag hade satt upp allt kom min kära lille kejsare förbi och sa "fin älg, mamma" :). Det är väl en tolkningsfråga gissar jag! Den finns i alla fall att beställa i fina butiken Gotlandsliv.
+
Kram Jes

JESSICA FOTOGRAF ©

JESSICA FOTOGRAF ©
PORTFOLIO