29 januari 2011

En mysig dagFoto JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vila
+
Härliga helg med sovmorgon och en sol som tittar fram! Idag har vi varit på utflykt och botaniserat bland fina gamla möbler på Vadstena Antik - utan större framgång dessvärre. Hittade inte riktigt det jag är på jakt efter men en härlig lunch & lite småshoping kunde vi njuta av. Det blev även mumsig smulpaj & fika när vi kom hem. Jag kanske inbillar mig men solen värmer visst lite, det droppar från taket och det är baske mig en gnutta vår i luften!
+
Kram Jes

22 januari 2011

Lite vårFoto JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vila
+
Det är lite skönt att trotsa vädrets makter och skaffa sig en gnutta vårkänning tidigt på året :). Efter att julen dansades ut för flera veckor sedan så gör jag vad jag kan här hemma, för att skapa lite vårstämning. Lökväxter & nya kuddar till exempel. Idag blev det även korvgrillning i trädgården - det måste vara nytt rekord hi hi. Men gott var det.
+
Kram Jes

15 januari 2011

En egen stjärnhimmel


Foto JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vila
+
Jag har sökt ett tag efter en vettig nattlampa till min lille kille. Har provat några olika varianter men den här är bara så mysig & en klar favorit! Twilight Turtle heter den & ger min lille kejsare en alldeles egen stjärnhimmel varje natt. Det blir ett magiskt ljus i hela rummet och man kan välja på tre olika färger, blått, grönt eller gult sken. Det är ju så man vill ha en själv :).
+
Kram Jes
+
Jag glömde skriva var jag köpte lampan & jag förstår att flera var intresserade! Här klickade jag hem den!

JESSICA FOTOGRAF ©

JESSICA FOTOGRAF ©
PORTFOLIO