31 december 2010

Gott slut - Gott nytt!

Foto JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vila
+
Tänk att ännu ett år har passerat revy. Idag summerar vi det gångna året 2010 med våra finaste vänner som så många gånger förr. Planerar och drömmer om det som komma skall 2011. Vi går en nyårspromenad i "Stad i ljus". Vårt vackra Norrköping när det är som bäst. Sedan väntar bubbel (alkoholfri sådan i år :)), löjromstoast och annat gott. Det är bra mysigt med årets stora bladvändarnatt i alla fall. Med hopp om ett gott slut & ett gott nytt. Happy New Year till er alla fina!
+

Foto JESSICA FOTOGRAF © från förra årets nyårspromenad i vår vackra stad.
+
Kram Jes
+
Vackraste tallrikarna med räfflad kant kommer från C'est la vie Home som skickade dem med ilfart - tusen tack Lina! Lilla tallriken är från Bruka Design. Linneservetter från Hemkänsla! Älskade vita ranunkler från Green Room. Bokstäver från Drömgården. Silverbestick från egna gamla gömmor.

28 december 2010

Julklappar


Foto JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vila
+
God fortsättning på er! Hoppas ni har haft en fin & fröjdefull jul. Det har vi haft. Det blev lite lugn & ro, ingen stickad tröja men dock de mest underbara Lovikkavantar. De håller mig varm :). Dags att njuta av alla fina klappar. Härlig inspiration till grekisk matlagning fick vi genom fina boken Min stora feta grekiska kokbok av Alexandra Pascalidou. Vi längtar redan till nästa Greklandsresa ♥.
+
Hur blev det för er? Kom Tomten med vad som stod på önskelistan?
+
Kram Jes

22 december 2010

Dan före dan före...+
Foto JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vila
+
Tänk att det bara är två dagar kvar till Julafton! Granen är på plats och vi räknar ner här hemma :). Brrrr. Vad det är kallt! -19 i morse. Hela huset är fullt av värmeljus och i öppna spisen brinner det för fullt. Det blir nog en gnistrande vit jul. Just nu önskar jag mig lugn & ro och en varm stickad tröja. Vi får väl se vad Tomten kommer med...
+
Kram Jes

15 december 2010

Lilleputtgran


+

+

+
+

+
Foto JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vila
+
Vi har en liten julgran på loftet i år. En riktig lilleputtgran med några få pynt från Maileg i den. Den doftar så gott! Det kläms och känns på paketen under granen redan :). Man undrar ju vad som ligger däri? Till helgen är det nog dags att ta in den stora granen också. Det är så mysigt så här före jul tycker jag, småpyssla med något varje dag!
+
Kram Jes


14 december 2010

Julkrubba


+
+

Foto JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vila
+
Tack snälla alla rara för era fina lyckönskningar!! Det värmer verkligen! Gulliga ni!!
+
För ett tag sedan gick vi runt på en liten loppisrunda och min lille kejsare blev så förtjust i en julkrubba. (Han tycker om julpynt i alla dess former, vår lille son :)). Hur som helst så slog jag till på krubba och allt för 50 pix. Den var alldeles brungrön och tråkig så jag bestämde mig för att spraymåla den vit & det blev faktiskt rätt gulligt med alla figurerna till, i milda färger. Nu står den vid öppna spisen och A älskar att leka med den. Kanske borde läsa in mig på Julevangeliet i år? För det kommer många frågor från en 4-årig nyfiken liten pojk. :)
+
Kram Jes

10 december 2010

Väntan


+
Foto JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vila
+
TACK sötaste ni för alla era hälsningar & mail angående min frånvaro här på sidan. Jag blir alldeles varm i hela hjärtat av era fina tankar och rader. Tusen tusen tack! Jag mår bra! Jag har bara behövt prioritera lite annorlunda på sistone och Vita villa vila har fått slumra i sin vila ett bra tag och förmodligen ett tag till framöver.
+
Det känns riktigt läskigt att förklara varför, av flera skäl. Men om allt går väl så ska förhoppningsvis vår lille kejsare blir storebror till försommaren nästa år.
+
Så vi går i väntans tider. Först på Tomten. Sedan på Liten.
+
Mellan konstant illamående, kräkningar & en sagolik trötthet så kanske jag finner lite ork för julstämning även här på min sida. Vi får se. Annars vet ni vad jag gör nu :). Håll en tumme!
+
Kram Jes

JESSICA FOTOGRAF ©

JESSICA FOTOGRAF ©
PORTFOLIO