29 augusti 2010

Kräftskiva


+

+

+

Foto JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vila
+
Det blev en mycket lyckad kräftskiva igår! Världsfina vänner, goda kräftor med aioli & jag gick t o m loss på Icas festpaket av hattar, kräftlyktor och allt möjligt! Gissa om barnen tyckte det var roligt när alla vuxna (och barnen med så klart) satt med hatt & hakklapp och sjöng vid matbordet. En riktig höjdare :). Dukningen blev i all enkelhet. Handdukar i blåvitt blev till servetter. Trädgårdens äpplen fick hålla placeringskorten & en ljuslykta i betong till varje kuvert.
+
Nu har vi summerat sommaren. Vi minns den med värme. Nu välkomnar vi hösten!
+
Kram Jes

28 augusti 2010

Höstluft


Foto JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vila
+
Det börjar bli höst. Och det är nog inte så dumt ändå. Jag tror att jag har fallit för hösten nu. Tända brasan i öppna spisen. Många värmeljus. Nya kläder i murriga färger. Stickade tröjor. Gummistövlar. Idag firar vi av den ljuva sommaren med en liten kräftskiva.
+
Önskar er en riktigt fin helg!
+
Kram Jes

25 augusti 2010

Arvid


+

+

+

+

+

FOTO JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vila
+
Idag har jag haft en urmysig fotosession med lilla finaste Arvid, 10 månader. Visst är han bara helt bedårande söt! Tack Arvid (och mamma) för att jag fick fånga ögonblick med dig idag! Det är alltid lika underbart att få fotografera barn. Man vet liksom aldrig vart det bär av. Och det blir aldrig som man har tänkt sig. Men sagolikt roligt är det! Idag var vädergudarna dessutom extra griniga och därmed fotografen :).
++
Kram Jes

24 augusti 2010

Hej då sommar!


+

+

+

+

+

Foto JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vila
+
Jag tycker verkligen om att sitta och pilla med mina foton och samla minnen! Jag framkallar en hel del bilder på min lille kejsare och alla hans strapatser, både i vardag och fest. Jag älskar att göra album till honom och blir väldigt glad när jag märker hur mycket han tycker om att sätta sig ner och bläddra i dem. Men. På sistone har jag varit på tok för dålig på detta och ligger back nästan ett helt år, men nu har jag bestämt mig för att viga några kvällar till denna mysiga syssla. Nu ligger ca 500 bilder redo för framkallning. Album är inköpta. Och jag kan bara konstatera, när jag går igenom alla foton, oj oj oj vad tiden går fort! Min lille pojke växer så det knakar. Och jag hinner inte riktigt med.
+
Några bilder från den här sommarens semester i Halmstad väcker sagolika minnen & jag tror jag börjar bli redo att stänga kapitlet åter igen. Hej då underbara sommar - vi ses nästa år!
+
Jag har fått flera frågor om vilket framkallningslabb jag rekommenderar och det är tveklöst Crimson. Jättefina bilder av bra kvalité, både småbilder och förstoringar!
+
Glöm inte att bevara era minnen!
+
Kram Jes

16 augusti 2010

Keb 2010


+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

+

Foto JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vila
+
Back again! Hemma från en helt makalös resa med mina finaste, roligaste, bästa kollegor & chefer. Kebnekaise. Keb 2010. Vilken resa! Ett riktigt äventyr som jag aldrig kommer att glömma. Det finns så mycket att berätta. Så mycket att minnas. Jag väljer att visa det i bilder. Orden räcker inte riktigt till. ♥
+
Kram Jes

10 augusti 2010

Siktar högt
Ovan bilder lånade från Haglöfs
Foto JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vila
+
Förberedelserna är i full gång! Alldeles snart åker vi. Jag och alla mina fina jobbarkompisar på världens coolaste företag. Vi ska bestiga Kebnekaise! Vilken kick-off! Spännande så det förslår. Kamerabatterierna står på laddning. Vandrarkängorna står redo. Packningen är minimal i nya ryggan från Haglöfs. Bara halsen som skall kureras lite snabbt. Sedan siktar vi högt. Högst i Sverige faktiskt. Håll tummarna!
+
Kram Jes

9 augusti 2010

Shopingsugen


Stövel - Jimmy Choo


Tunika - Esprit


Kofta - Esprit


Tunika - Odd molly


Jeans - Levis


Gummistövlar - Ilse Jacobsen


Jacka - Pelle P


Väska - Louis Vuitton

Samtliga bilder lånade från respektive hemsida!
+
Sitter här med gigantiskt ont i halsen & en nykommen förkylning och "fönstershopar" på nätet. Vad kan väl passa bättre än regnig sensommarkväll? Jag gillar hösten och höstkläder men jag är nog inte riktigt beredd att släppa taget om sommaren än! Nåväl de vita gummistövlarna från Ilse Jacobsen är i alla fall beställda! Jag har ett par svarta sedan tidigare & fullkomligt älskar dem! Kika in här om ni blir sugna på ett par ni också!
+

Kram Jes

8 augusti 2010

Fynd

Foto JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vila
+
Tipselitipsar om den skönaste nattskjortan i skönaste bomull, så där lagom skrynklig & alldeles mjuk. Finns på H&M för 149 pix. Skynda fynda! (Finns både i butik & i webshop!)
+
Kram Jes


7 augusti 2010

Lördagsmys


Foto JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vila
+
Min sista semesterhelg! Tänk vad fort en semester rusar iväg. Men också med många minnen i bagaget. Ikväll njuter vi av nyskördade kokta rödbetor med flingsalt och fetaost, en frisk sallad med pumpakärnor & en grillad köttbit med kantareller & parmesan. Ljuvligt är bara förnamnet.
+
Tack för att ni är så gulliga och lämnar spår efter er både här och via mail, trots dålig uppdatering här på bloggen. Jag har mycket på gång men just nu suger jag ut det sista av denna underbara ledighet. Tack för att ni stannar kvar!!
+
Kram Jes

6 augusti 2010

Tittut


+
+

++

Foto JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vila
+
En underbar dag vid båten och gissa vilket härligt besök vi fick på klipporna intill? En liten, vad vi tror, illerunge. Så söt. Lille kejsaren var mäkta imponerad och så även mamma fotograf faktiskt. :)
Kram Jes

Psst! Jag kunde inte låta bli. Klart illern måste ha en partyhatt. Precis som Göran. :)
Klicka på bilden för större format!

JESSICA FOTOGRAF ©

JESSICA FOTOGRAF ©
PORTFOLIO