30 juni 2010

Sommarfrukost


+

+

+

+

+

+

+

+
Foto JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vila
+
Ledig onsdag. Alldeles snart semester. I vanliga fall är jag urdålig på att äta frukost. Åtminstone till vardags. När lille kejsaren ska till förskolan. Jag till jobbet. Och allt som skall roddas före 07.30. Men sommarfrukost. Yammie. Det gillar jag. Lata lediga dagars frukostvanor. Det är skillnad det. Vaniljyoghurt. Jordgubbar och Renée Voltaires ekologiska müsli Granola. Kaffe. Supergott! Jag tror jag fuskstartar redan idag!
+
Kram Jes


28 juni 2010

Minnen av midsommar


+

+

+

+

Foto JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vila
+
Vilken underbar midsommar vi fick i skärgården, på den finaste lilla ö. Tillsammans med raraste goda vänner. Många lekande barn. Fantastisk mat. Båtturer. Midsommardans. Sol & värme. Ljuvligt. Vår vackra svenska sommar är här nu! Och snart är det semester & sommarlov . Längtar så det gör ont. Vad ska ni göra på semestern?
+
Kram Jes25 juni 2010

Midsommar


Foto JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vila
+
Ta hand om er och ha en riktigt skön midsommar!
+
Kram Jes

22 juni 2010

Svart och vitt


Foto JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vila
+
Nya soffor kräver väl nya kuddar? :) Det tycker jag i alla fall. Just nu letar jag maniskt efter svart-vita kuddar. En av vardera sort ska få husera i Howard. En av mina nya favoriter är den här. "Elefant svart" från Svenskt Tenn, vars tyger jag tycker jättemycket om. Jag återkommer när soffan är full av monokroma härligheter! Jag skulle dessutom behöva tips på var jag kan hitta en kudde med vit botten och små svarta blommor. Det är tydligen tricky. Jag har enfärgat. Randigt. Mönstrat. Men saknar således en med små blommor. Mina kära bloggvänner - har ni något tips vart jag ska leta?
+
Kram Jes

19 juni 2010

En kunglig dag


+

+
Foto JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vila
+
Ett fantastiskt vackert Kronprinsessbröllop i den kungliga huvudstaden. Men jag har spenderat dagen med min egen ädelsten. Min lille kejsare. I dag har vi kört vår nya båt till kusten. Vår lilla flytande sommarstuga. Vilken härlig sommar som väntar oss till sjöss. Det är något alldeles speciellt att vara vid vår vackra kustremsa. Nära öppet hav. Nära vind och vatten. Nära karga klippor och skriande måsar. Nära naturen och där allt är magiskt vackert i all sin enkelhet!
+
Kram Jes


14 juni 2010

Kvällspromenad


+

+

+

+

Foto JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vila
+
Det är mysigt att ta en kvällspromenad nu när det är sommar tycker jag! Plocka hundkex. Känna doften av syrén. Höra fåglarna kvittra. Det sover man gott på! Och allra mysigast är det när man är två ♥.
+
Kram Jes
+
Ps!
Det är flera som har undrat över sofforna här nedan. De kommer från Nordik. Alla kuddar & dynor har avtagbar tvättbar klädsel och vi har även köpt till en impregneringsspray som ska hålla dumma fläckar borta :). Det ska gå att ha barn & vita soffor hävdar jag bestämt ;).8 juni 2010

Howard har flyttat in!
+

+

+

+

+

+

+

Foto JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vila
+
Lite nyheter har hänt i vårt vardagsrum. Våra efterlängtade Howard-soffor har nu flyttat in! Och därmed blev det en liten om-möblering. Sofforna är grymt sköna och vi blev mycket nöjda med dem. Vi har valt att ha svartvita kuddar av blandade märken. "Follow your dreams" från Ylva Skarp tycker jag är helt underbar. Buketten med 30 vita rosor & en mängd ljust rosa pioner köpte vi till vår 5-åriga förlovningsdag i helgen - visst är den sagolikt vacker? En sådan skulle man unna sig varje vecka :).
+
Kram Jes


7 juni 2010

Cykel


Foto JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vila
+
Vilket härligt firande det har varit i helgen! I dagarna tre. Med nära & kära. Bubbel & snittar. Trädgårdsfester & sol. Tack alla ni som gjorde min födelsedagshelg så fin! Högt upp på önskelistan stod en cykel & jag blev sååå glad när denna rullades in i trädgården! Nu ska jag ut & cykla! :)
+
Kram Jes

4 juni 2010

Ingen vanlig dag!


Foto JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vila
+
För det är ingen vanlig dag. Hurra. Hurra. Hurra. Det är min 35:e födelsedag och jag har blivit firad med frukostbricka, presenter och sång. Jag har även fått mitt diplom, efter att ha klarat slutexaminationen på den ena distanskursen jag läser på Högskolan. Jeeeej. Vad det känns underbart. 7,5 friska högskolepoäng i foto/bildbehandling! I sommar ska jag slutföra den andra kursen där jag bara har några lektioner samt slutexamination kvar. Tänk att kunskap
kan vara så roligt!
+
Tusen tack för alla fantastiskt rara kommentarer om bröllopsbilderna här nedan. Jag blir enormt glad ska ni veta. Tack också för snälla tankar om min lille pojke. Han mår mycket bättre nu, men har en lång väg kvar i återhämtande. Han är matt & trött. Men frisk! Det är det viktigaste.
+
Nu firar vi! I morgon blir det Gardenparty med bubbel & snittar! Önskar er alla en riktigt fin helg i solen!
+
Kram Jes

JESSICA FOTOGRAF ©

JESSICA FOTOGRAF ©
PORTFOLIO