30 maj 2010

Kärleken förde dem samman


+
+
+
+

+

+
+
+

Foto JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vila
+
I går var jag på fotouppdrag och plåtade ett underbart fint brudpar - Hanna & Christian!
+
Det är alltid lika fantastiskt roligt att få förmånen att föreviga ett bröllop. Dock blev det lite speciellt denna gång. Vår lille kejsare är sjuk i hög feber och magsmärtor och vi pendlar mellan hemmet & sjukhuset för provtagningar och kontroller. Oroligt till max. Så klart att det spelar in i kreativiteten. Men jag lovade brudparet att göra mitt yttersta. Vilket jag gjorde. Jag hoppas de blir nöjda. Här är ett litet smakprov. Så fort min lille pojke blir frisk ska jag ägna mig åt redigering av alla bilder.
+
Tusen tack söta Hanna & Cribbe för att jag fick fotografera er viktiga dag! Lycka till!
+
Kram Jes25 maj 2010

Nattuggla


+

Foto JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vila
+
En liten nattlampa är ibland skönt när man ska sova tycker liten kejsare. Fina vita nattugglan som går på batteri & som lyser upp i mörkret finns här för en billig peng!
+
Kram Jes

23 maj 2010

Avkoppling!
+Foto JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vila
+
Vilken avkoppling. Vilken semester. Vilken fantastisk vecka på Mallorca! Jag & mina finaste pojkar. Riktig kvalitetstid. Allt som sig bör har vi gjort. Badat i havet. Byggt sandslott. Fått sol på näsan. Fångat krabbor. Haft sovmorgnar. Lata dagar. Sköna kvällar med sagolik tapas. Solnedgångar & lek på stranden. Underbart och batteriladdande till tusen!
+
Kram Jes


14 maj 2010

Vår i lekstugan!


+

+

+

+

+

+

+

+

+

Foto JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vila
Finaste flaggspelet kommer från Maileg och finns hos Julias vita drömmar. Trasmattan är från Rusta. Boklådan finns hos C'est la vie - Home. Castors Grejer-spelet, Krabat. Insektsfångare i trä, Elsas Hem. Söta kuddarna är från Balders Hage.
+
Det är verkligen vår på riktigt när vi storstädar lekstugan & flyttar leken dit! Liten kejsare älskar att styra & ställa i sin alldeles egna lilla stuga. Inte undra på. Här kan man snickra. Plantera. Läsa. Fika. Mysa. Leka hela havet stormar. Bygga med lego. Välta lego. Bygga en rymdraket. Tanka bilarna. Strössla jord i köket. Sälja glass. Spela munspel. Spara på spindlar. Ja, praktiskt taget nästan allt & det mesta är tillåtet :). Har man ett eget hus, så har man.
+
Jag får många mail med frågor om lekstugan & det är bara att höra av er - jag svarar alla efter bästa förmåga. Många har önskat fler bilder för inspiration, så här kommer ett gäng! Gulliga ni som hör av er och jag tackar allra hjärtligast för berömmet! Oj vad glad jag blir!
+
Kram Jes

11 maj 2010

Hav av vitt


+

+

+

+

+

Foto JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vila
+
Visst är det bara så underbart ute i naturen nu? Jag försöker stanna upp. Jag försöker att ta vara på varje ledig sekund. Min lille kejsare och jag passar på att leka vid ekbackarna, i ett hav av vitt och i en skog av frihet. Det finns inget bättre. Älskade vår - äntligen här!
+
Kram Jes

9 maj 2010

Finaste lådan


+

Foto JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vila
+
Vi har börjat vårstäda lekstugan, regnet till trots! Underbart att äntligen få fixa därute. Finaste trälådan till liten kejsares böcker & spel är väl ändå denna! Finns hos rara Lina med butiken C'est la vie Home. Jag valde en turkos men trälådan finns i flera urfina färger och jag skulle vilja ha dem allihop! Sommarens "måste ha" - helt enkelt!
+

Kram Jes


4 maj 2010

Ella


+

+

Foto JESSICA FOTOGRAF © Vita villa vila
+
I helgen hade jag en underbar fotosession med den mest bedårande lilla Ella! Som prinsessan av vitsippebacken satt hon på en filt och bara var. Underbart. Tänk att det är så makalöst roligt & givande att få fotografera. Jag fullkomligt älskar det. En sneak-peak till föräldrarna M och P kommer här. Varmt tack för att ni ville anlita mig och för att jag fick fånga ögonblick med er dotter denna underbara vårdag!
+
Kram Jes


2 maj 2010

Vår!


+

+

+

+

+

Foto Jessica Fotograf © Vita villa vila
+
Vilken morgon att vakna till! Klarblå himmel. Vårvärme. Underbara årstid! Behöver nog lyfta huvudet från läxböckerna en smula idag & njuta av vackraste våren!
+
Kram Jes1 maj 2010

Spännande tävling!


+
Just nu pågår en spännande tävling hos Matilda med fina bloggen Hemmanet! Klicka på länken ovan så kommer du till tävling. Ett fantastiskt pris lottas ut. Nämligen ett presentkort i ljuvliga butiken russinnet, värde 4000 kr! Dessutom kan du passa på och gratulera Matilda som fyller år snart :). Grattis vännen!
+
Kram Jes

JESSICA FOTOGRAF ©

JESSICA FOTOGRAF ©
PORTFOLIO