23 april 2010

Vita villa vila på museum


+

+

+

+

Foto Jessica Fotograf © Vita villa vila
+
En kul sak hände för ett tag sedan. Jag blev kontaktad av Östergötlands länsmuseum i Linköping. De var intresserade av en text som jag har skrivit här på Vita villa vila. Och nu finns den med i utställningen Packa pappas kappsäck. Jag brukar få en hel del förfrågningar på mina bilder, men det här är första gången man har efterfrågat ett lån av min text. För en gammal skrivarsjäl som jag, är det fantastiskt roligt! Är ni i krokarna runt Linköping kan jag varmt rekommendera ett besök på detta fina museum! Tack Maria för att du hörde av dig! :)
+
Tusen tack också för alla era rara ord och uppmuntrande rader om mina studier! Jag återkommer när tiden är mogen! Nu borrar jag ner mig i tentor och studier ett tag till.
+
Kram Jes


15 april 2010

Tiden räcker inte till!


Foto Jessica Fotograf © Vita villa vila
+

Till och börja med vill jag tacka er alla som kikar in här trots en så dålig uppdatering av inlägg. Jag blir så glad för alla söta kommentarer & mail som jag får! Flera av er har önskat mera bilder från bland annat lekstugan och vårt vardagsrum och det kommer snart - det lovar jag!

+

Tidsbristen har nu hunnit i kapp mig och delvis beror det på att jag vid sidan av mitt arbete nu också pluggar på Högskola. Jag läser två distanskurser med inriktning på foto. Det är enormt roligt, berikande och lärorikt. Jag utvecklas hela tiden och det är fantastiskt spännande. Dock tar det en hel del av min tid. Just nu jobbar jag på dagarna. Pluggar på nätterna och därimellan myser jag med min lille kejsare! Tyvärr blir Vita villa vila lidande och därav mina glesa inlägg på sistone.

+

Jag hoppas ni orkar hänga kvar!? För det finns en hel del projekt i görningen som jag kommer visa här vartefter. Tack för att ni finns och berikar mitt liv med glada tillrop & all positivitet!

+

En stor kram till er alla!

+

Kram Jes12 april 2010

Söndagsmys!


Vita villa vila ©
+
Underbara söndag. Idag har vi varit på riktig skogsutflykt i spännande trollskogen. Kastat kottar i bäcken och följt deras resa. Hälsat på myror & fjärilar. Ätit matsäck som sig bör. Liten kejsares pappa var för ett ögonblick 'Pappa Fotograf'. Och det ville han visa er :).
+
Härliga vår - nu börjar naturen väckas till liv & jag med den!
+
Kram Jes

7 april 2010

Trädgårdsfix


+

+

+

+

Foto Jessica Fotograf © Vita villa vila
+
Äntligen! Idag har liten kejsare och jag varit på Plantskolan och handlat vårblommor. Nu har vi planterat små penséer i trädgården, sökt efter vårtecken och letat mask i rabatten :). Trädgårdsfix och lekstugestök. Härligt! Som vi längtat. Välkommen älskade vår - du var eftersökt i år!
+
Kram Jes

JESSICA FOTOGRAF ©

JESSICA FOTOGRAF ©
PORTFOLIO