29 november 2009

Första advent


+

Foto Jessica Fotograf © Vita villa vila
+
Advent! Första ljuset tänt lagom till söndagsfrukosten! Har försökt skapa lite "längta-jul-stämning" här hemma i helgen med adventsljusstakar, vita hyacinter & glögg! Men det är inte helt lätt när termometern står på + 8 och det är grönt ute :).
+
Idag blir det nog pepparkakshusbygge. Det passar en liten kejserlig snickarpojke. Som handen i bygghandsken!
+


Glad första advent på er allihop!


Kram Jes

23 november 2009

Gilla Julen på IKEA


+

Foto Jessica Fotograf © Vita villa vilaKlicka på bilderna för att komma till just mina tips från Vita villa vila!
+

Idag är det premiär på ett väldigt roligt & spännande samarbete mellan IKEA och några av Sveriges alla inredningsbloggar! Besök IKEAs hemsida och låt dig inspireras!
+
Rösta så blir vi glada! :)
+
Kram Jes


22 november 2009

Skylt


+

Foto Jessica Fotograf © Vita villa vila
+
Vilket underbart väder det var i går! Strålande sol och en klarblå himmel - tänk om vintern ändå kunde vara så varje dag? Men man får passa på att ta till vara de dagarna om än att de är få.
+
Jag är så glad för den nya skylten i lille kejsarens rum! Den har jag beställt av raraste Susanne med fina bloggen
Me and Alice. Tusen tack Susanne! Den passar perfekt på bokhyllan ovanför sängen.
++
Kram Jes

10 november 2009

Gråa dagar


´2
2

2

Foto Jessica Fotograf © Vita villa vila
+
Mitt varmaste tack till er alla som skrivit till mig apropå inlägget här nedan! Jag blir så glad för att ni tar er tid och skriver de finaste rader!!! Tusen tack!!!
+
Det var inte många dagar sedan som jag & min lille kejsare var ute i skogen ock lekte. Vi tittade till den gigantiska trädkojan, sparkade löv & gjorde ett hemligt gömställe bland alla gula blad. Det var då. Nu finns inte ett löv kvar på träden & dagarna är verkligen grå. Vad har ni för tips att hålla modet uppe i mörkaste november?
+
Kram Jes

5 november 2009

3 år


video
Min lille kejsare

Text Plura Jonsson. Musik Plura Jonsson & Carla Jonsson.

Min pojke. Tiden går så fort. Idag är det 3 år sedan du vände upp och ner på min värld. 3 år av lycka. Idag minns vi kampen. Och vinsten! Min lille kejsare. Grattis på födelsedagen älskade unge! Du gör mig hel. Du gör mig lycklig. Du gör mig till mamma. Det allra finaste jag någonsin varit. Tack.Ända upp till stjärnorna & tillbaka igen...1 november 2009

Hipp hipp hurra!


Foto Jessica Fotograf © Vita villa vila
+
Vilken kalashelg!!! Vi har firat vår blivande 3-åring i dagarna 2 med stora kalas. Massor av underbara släktingar och vänner (1000 tack alla ni). Massor av sagolika presenter. Massor av bus. Tagen av helgens alla eskapader & av uppståndelsen somnade han sött, trött och ordentligt firad i kväll!
+
Min lille kejsare.
Det finaste vi har. På torsdag är det 3 år sedan du förändrade vårt liv. För alltid. ♥
+
Kram mamma Jes

Och vinnaren är...

... Lilla Blanka! Nr 28 i kommentarsfältet blev vinnaren av Gerberas underbara gratängform som kommer från Casual Living!
+
Grattis grattis grattis! Maila mig din adress på vitavillavila@live.se så kommer snart den fina gratängformen till dig!
+
Stort TACK till er alla som ville delta - så himla roligt att det blev så många! Önskar bara att jag hade en sak till var och en av er! Varmt tack också till alla er som skriver så varmt om min sida, mina bilder & allt. Jag blir så glad, så glad! Tack!
+
Kram Jes

JESSICA FOTOGRAF ©

JESSICA FOTOGRAF ©
PORTFOLIO