24 maj 2009

Till K och M


+

+

+

+

+

Foto Jes, Vita villa vila
+
I helgen har det varit bröllop - ett underbart sådant! Jag var tillfrågad att fotografera och det är alltid en nervkittling om bilderna blir bra... Det går ju liksom inte att göra om denna viktiga dag... Nåväl, 1000 bilder senare finns det i alla fall lite att välja på :) Puh!
+
TACK kära K och M för att jag fick äran att fotografera er på den stora efterlängtade dagen! Och TACK för att vi fick vara med om en helt fantastisk & sagolik bröllopsfest!!!
+
Vi ses! Här finns bilder att hämta :)
+
Kram Jes

21 maj 2009

Kvällning


Foto Jes, Vita villa vila
+
Nyss hemkommen från en promenad i kvällningen. Det är så underbart så här års tycker jag! Det rensar tankarna och kickar igång endorfinerna. Härligt! Fåglar som kvittrar och knott som surrar i solnedgången. Jag tar in varenda känsla just nu. Sparar och memorerar. Lägger på lager. Jag bunkrar ljus. Energiboostar. Värdefulla vår!
+
Kram Jes

20 maj 2009

Underbar keramik


Foto Jes, Vita villa vila
+
Tävlingen hos rara Jannice med den jättefina bloggen Simplicity är avgjord och tänk att lilla jag vann!!! Vann den helt underbara ljuskronan i keramik formgjord av Monica Johansson! Stort varmt TACK för denna helt sagolika vinst - både Jannice & A Mouse in A House!
+
Kram Jes

19 maj 2009

FrankaFoto Jes, Vita villa vila
+
Ni har väl inte missat att russinnet har megareaalla barnkläder??? Den här bedårande fina T-shirten i ekologisk bomull från underbara märket Franka går att fynda för halva priset! En sagolik kvalitet & ursnygg design gör och jag önskar att det fanns en likadan till mamma moi :)
+
Kram Jes

18 maj 2009

I köket
Foto Jes, Vita villa vila
+
Lite nytt i köket! Franska latteskålar som jag sökt efter så länge, en degskål i keramik & några fina glasburkar med vitt lock! Allt finns hos Julia - så klart!
+
Stort tack för alla fina kommentarer & mail som jag får om min sida - jag blir såå glad ska ni veta! Ni är för gulliga!
+
Önskar er alla en riktigt fin vecka!
Kram Jes17 maj 2009

Min kväll


Foto Jes, Vita villa vila
+
Say no more! De här två i kombination har blivit mitt nya söndagsgift :). Mmmmm...!
+
Önskar er en riktigt fin vecka!
+
Kram Jes

12 maj 2009

Lemonadeparty


+

0

0
+
0

0

Foto Jes, Vita villa vila
+
Att leka lemonadeparty tycker liten kejsare är jätteroligt! Mamma & pappa också :) Vi blandar till lemonade av pressad citron, socker & vatten, kanske späder med lite Lättdryck Citron, några myntablad och krossad is. Läskande gott när det är varmt ute! Det här söta Lemon-kitet med inbjudningskort, muggar, biljetter, biljettbox mm hittade vi i en liten butik i Palma, Mallorca. En riktig toppenleksak. Oj vad mysigt att bilda kö, stoppa biljetten i boxen och sedan bjuds det på stor lemonadefest i trädgården! Sockerlådan är ett loppisfynd, Äpplelådan i plåt är inköpt i Skagen och griffeltavlan är ett megafynd hos Willy´s - 19 pix inkl kritor!
+

Kram Jes

11 maj 2009

Sill & co
Foto Jes, Vita villa vila
+
Jag har snubblat över en riktigt mysig "ge-bort-bok". Sill & Co. Härliga recept och fina bilder. Perfekt som tillbehör i en presentkorg tillsammans med en fin burk sill, en bit ost, knäcke, en flaska hemmakryddad snaps och kanske några loppisfyndade små glas på fot! Undrar just bara till vem? :)
+
Fina boken finns hos russinnet!
+
Kram Jes

9 maj 2009

Semester i bregottfabriken!


oo
00Foto Jes, Vita villa vila
+
Vilken start på lördagen! Vi har varit på betessläpp :) Ett underbart fenomen som jag varmt kan rekommendera om ni inte varit på det någon gång! Se här för tid och plats! Betessläpp innebär att det blir semester för kossorna och de får springa ut i hagen efter en lång vinter inne i ladugården! Vem skulle inte rusa, råma & hoppa av glädje då? Liten kejsare såg på med stora nyfikna ögon och sa lite eftertänksamt och mycket klarsynt "nu är det sommar" :). Arla bjöd på ekologisk mjölk och kanelbullar. Mysigt värre... sa mamma mu!
+
Kram Jes
+
Ps!
Stort tack för alla underbara tips om Österlen - ni är för gulliga!!!


8 maj 2009

Semestertips


Foto Jes, Vita villa vila
+
Nu har vi bokat Österlen, några dagar av sommarsemestern. Ska bli underbart! Vi ska bo en natt i Ystad och några nätter i Haväng (bara namnet...). Nu mina bloggvänner skulle jag gärna vilja ha era bästa Österlen-tips. Vet ni några mysiga ställen? Caféer? Restauranger? Butiker? Stränder? Smultronställen värda ett besök? Jag ser mig själv tillsammans med mina pojkar, vi hyr cyklar och bara susar runt bland lavendelfält och havsbris (givetvis är det sol & lagom varmt - vad annars, en svensk sommar?) med kameran om halsen :D. Man kan ju alltid drömma! Och det gör jag!
+
Önskar er alla en underbar helg!
Tack för alla era goa rara ord, både i kommentarsfältet & via mail! Ni är för rara!
Kram Jes

6 maj 2009

Vardagslyx
Foto Jes, Vita villa vila
+
Riktig vardagslyx för mig, är att få spendera min lediga dag tillsammans med min son och göra något speciellt bara för oss. Så en helt vanlig onsdag dukar vi tillsammans, tänder ljus, sätter en knoppande äppelkvist på bordet & äter små frasiga minipannkakor med mosade hallon och lite socker - medan vi tittar på det sirliga vårregnet utanför! Det gillar både stor & liten .
+
Vardagsstressen är som bortblåst och så här borde vi ha det jämt tänker jag, precis när liten kejsare säger "myyysigt mamma. Fint har vi gjort. Godaste pangkakor mamma". Och så gör han sin allra mysigaste mys-min. Kisar med ögonen och drar upp axlarna och jag ser att han verkligen njuter. Bästa betyget och en lugn och stilla middagsro. Det är ju så här enkelt, jag vet ju det, man gör det kanske lite för sällan bara. Måste jag genast ändra på :D
+
Sötaste ljuskoppen, Liv, är en fröjd för ögat & kommer från underbara butiken Julias vita drömmar!
+
Kram Jes

4 maj 2009

Mysiga maj


+
+
+
+
+
+

Foto Jes, Vita villa vila
+
Jag får inte nog. Inte det minsta nog av att vara ute och fotografera nu! Ljuset är tillbaka - alla fotografers bästa vän. Bra för själen är det också! Vackra vår - mysiga maj! Jag vill stanna tiden ett slag just nu...
+

Kram Jes
+

2 maj 2009

Mini till mini


+

+

+

+

+

Foto Jes, Vita villa vila
+
Finaste kalasskjortan till liten kejsare. Mini A Ture heter märket. Mini till mini. Underbar design. Underbar mjuk & sval kvalitet. Den kommer nog väl till pass i Grekland... Bara några veckor kvar nu ♥ Finns i min favoritbutik russinnet.
+
Hoppas att ni njuter av en underbar helg mina vänner!
+
Kram Jes

JESSICA FOTOGRAF ©

JESSICA FOTOGRAF ©
PORTFOLIO