28 februari 2009

Ekologisk miniatyrFoto Jes, Vita villa vila
+
Detta lilla retroset i mjukaste ekologisk bomull är bara så bedårande! Litet linne och byxor i en underbar kvalitet. Klädda knappar. Varm grå ton. Design med en touch från förr. I like ♥. Lille kejsaren också. Mini a ture heter märket & du hittar det här! Jag ser framför mig, lille kejsaren springa ut i trädgården en tidig junimorgon i denna lilla stass. Härligt!!!
+
Kram Jes

27 februari 2009

Vitlök


Foto Jes, Vita villa vila
+
Kameralek igen. Kan inte låta bli. Vitlök på fat från Bruka. Somliga roar sig lätt :)
+
Hoppas ni får en underbar helg!
Kram Jes

24 februari 2009

Enkelt


Foto Jes, Vita villa vila
+
Enkelt.
Naturligt.
Anspråkslöst.
Simple as that.
Jag har lekt med kameran idag.
Och jag tokgillar det.
+
Kram Jes

22 februari 2009

Tomt i fönstren & nominering


Foto Jes, Vita villa vila
+
Efter att i över två veckor lagt all energi på att göra oss kvitt baciller här hemma upptäckte jag idag att det finns inte en växt kvar i fönstren som överlevt. Allt har gått en stilla död till mötes & jag har inte märkt någonting. Förrän nu. Jag antar att det är ett friskhetstecken! Så snart jag är på benen igen ska jag köpa nya växter till alla krukor som ekar tomma. Olivträd, lökväxter & myrten. Kanske några vita ranunkler & videkvistar. Så får det bli. Tack för alla goa hälsningar om mina foton & värn om vår tillfriskning! Det värmer!
+
Kram Jes
+
Psst!
Någon meddelade förresten att Vita villa vila tydligen har nominerats till
Oj så skoj. Lilla jag...!

18 februari 2009

b a r aFoto Jes, Vita villa vila
+
Bara blommor. I kärlekens tecken.

Kram Jes

17 februari 2009

Sushi+

Foto Jes, Vita villa vila
+
Har ni sett ett så underbart sushiset? Helt i trä & med alla ingredienser för en komplett supé på japanskt vis; wasabi, lax, tonfisk, ris, pinnar och allt man kan tänka sig! Lille kejsaren står för inbjudan & middagen är serverad i barnkammaren. Den underbara nätbutiken likasom.com har denna godbit i sitt sortiment. Tack snälla Sara & Jenny för denna urmysiga present - kunde inte komma mer lägligt till sjukstugan! Bästa paketet! Med lilla A´s fantasi förvandlades även sushibitarna till kakor till kaffet ;).
Domo arigato gozaimasu!
+
Kram Jes

15 februari 2009

Tröttsamt


Foto Jes, Vita villa vila
+
Ja, det är verkligen tröttsamt med alla dessa baciller här hemma! Solen skiner utanför fönstret & här inne sitter vi & nyser i kapp. Vi leker med bilar, ser filmer & läser böcker. Men ändå. Jag håller på att bli tokig av att bara vara hemma... Suck. Ge mig en mirakelkur NU tack! Hoppas ni får en härlig söndag!
+

Kram Jes

Kejsarens lilla bil kommer från Vilac & pojkkaninen från Maileg!

14 februari 2009

Alla ♥ dag


+

+

+

+
Foto Jes, Vita villa vila
+
Ett livstecken. På alla ♥ dag. Influensan har nockat oss totalt här hemma. Det blir inga långa röda rosor, ingen choklad & inget bubbel här idag. Visst kan vi ge varandra teckningar med hjärtan på, pussa varandra på pannan för att inte sprida mer baciller och mumsa små minimarsmallows. Och vet ni vad - det är allt som behövs! Valentine´s day - alla ♥ dag kan vi fira en annan dag - en vanlig måndag efter jobb & dagis, när alla är friska och krya igen.
+
Hoppas ni får en riktigt fin helg!
Kram Jes


5 februari 2009

Trevlig helg!


Foto Jes, Vita villa vila
+
Det är faktiskt så att några enstaka snödroppar har tittat upp ur den än så länge frusna jorden i vår trädgård! Vårtecken - vad annat kan man säga & jag är själaglad! Hoppas ni alla får en riktigt härlig helg. Vår i sikte!
+
Kram Jes

4 februari 2009

På väggen


Foto Jes, Vita villa vila
+
På ena väggen i lille kejsarens rum hänger nu en tavla jag gjort själv efter en förlaga & idé av Tusen idéer och en fröken - en fantastiskt fin blogg för övrigt. Jag har bara skrivit ner blandade bokstäver i ljusblått & valt ut några få som fick bli svarta - de bildar givitvis lille kejsarens alla namn ♥!
+
Kram Jes

2 februari 2009

Månadens blogg

++


+
Ja vet ni vad? Vita villa vila har blivit utsedd till månadens blogg av Kustportalen! Fantastiskt roligt & mycket glädjande. Tack snälla ni för det fina mailet & den fina motiveringen! Jag bockar & niger! Apropå hav & kust! Jag har alltid älskat havet & dess krafter. Jag vet ingen så behaglig ro som den att flanera på stranden vid havets kant. Det får gärna blåsa & havet storma. Då känner jag att jag kan andas! Helt underbart! Visar er några av mina pärlor, där jag gärna vandrar i timmar & drar in havets salta eller söta doft ♥
+

Gotland, Fårö - hemlig strand

+

Vår arma Östersjö som vi måste ta hand om bättre
+Marstrand - en äkta pärla i det västkustska salta vattnet
+1
Höst i Varberg

Kram Jes

Foto Jes, Vita villa vila

1 februari 2009

Små små skjortor


Foto Jes, Vita villa vila
+
Tänk att något så tråkigt kan ge en rätt skön känsla ändå. Idag när jag stod och strök alla kejsarens små små skjortor & hängde dem på små vita galgar så anade jag plötsligt lite vår i sikte. Drömde mig bort till äppleblom & trädgårdspyssel. Jag vet inte om det är de ljusblå tonerna i tygerna eller om det beror på att vi nu lämnat januari bakom oss? På rätt väg mot ljuset är vi i alla fall. Härligt! Önskar er alla en riktigt fin vecka!
+
Kram Jes

JESSICA FOTOGRAF ©

JESSICA FOTOGRAF ©
PORTFOLIO