31 december 2008

Bokslut


+

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
++
+

+

Foto Jes, Vita villa vila
0

Gotlandsgården vi aldrig köpte...Rätt eller fel? Bilden lånad från Hemnet.
+
Bokslut. Idag summerar jag året som gått. Dagar som kom & veckor som gick. Mina samlade minnen i bilder - med eller utan symbolik.
+
Tusen tack alla kända & okända människor som kikar in här och hör av er på ett eller annat sätt - aldrig kunde jag väl ens drömma om denna respons när jag öppnade upp Vita villa vila för första gången - vilket bloggår! Mitt varmaste TACK - för allt!
0
Önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År!
Jag hoppas vi ses 2009!
Kram Jes

28 december 2008

Rimfrost


+

+

+

+

Foto Jes, Vita villa vila
+
Rimfrost & kallt. Vackert & klart. En blå himmel ger mig hopp om att det nog kommer en vår i alla fall... även om det dröjer! *längtar*.
+
Kram Jes

26 december 2008

Lediga dagar


Foto Jes, Vita villa vila
1
Mellandagar är lika med lediga dagar & oj så skönt. Sovmorgnar och att få dra runt i pyjamas fram till lunch - härligt! Tomten var så snäll i år. Alla min tre önskningar slog in; tunna vita flingor singlade ner mot marken på Julafton, lille kejsaren var frisk som en nötkärna och under Kalle Anka fick jag så en kyss av den lilles pappa ♥. Lycka! Idag leker vi med lilla A´s alla nya leksaker, äter granatäpplen & bara myser.
+
Vill passa på & tacka er alla som kikar in här och lämnar en kommentar eller hör av er med de raraste mail! Jag slutar aldrig förvånas över hur många som hittar hit och jag blir såå glad över era snälla ord & allt beröm jag får för mina foton - om ni visste vad det gläder mig!!! Jag bugar & niger ♥.
+

Stor kram från Jes

24 december 2008

God Jul


Foto Jes, Vita villa vila
1
En riktigt God Jul önskar jag er! Kram Jes ♥

19 december 2008

Fredagsmys


+

Foto Jes, Vita villa vila
0
Fredagsmys. Ett ord som lilla A har superkoll på, för då blir det film och popcorn! Idag blir det även att slå in klappar & griljera julskinkan. Jag ska lyssna på Nat King Coles "The Christmas Song" & bara njuta! Ibland undrar jag om jag inte gillar dagarna före jul bättre än själva julen...!?
Några julklappar återstår att köpa & dem köper jag med glädje hos Unicef! Fina leksaker med omtanke & mening - I like.


+
Önskar er alla en jättefin helg!
Och snälla Tomten... jag önskar mig lite snö till jul, en frisk & kry liten kejsare & en kyss av hans pappa! ♥ ...Och kanske en Louis Vuitton-väska om det nu måste vara ett paket.... ;)


Kram Jes

15 december 2008

Nu är det jul här i vårt hus...


+

+ +
+

+

+

Undrar just om vi får några julkort att hänga i klädnyporna? :)
Foto Jes, Vita villa vila
+
Ja nu har vi gjort jul i vårt hus! I går tog vi in granen & gissa vems ögon som tindrade i kapp med juleljusen? Lilla A hjälpte så klart till att klä julgranen. Han tog ett silverhjärta, hängde upp det mycket andaktsfullt, i alldeles lagom höjd för en liten kejsare, tittade på sin mor & far och sa sedan mycket stolt "Jag kan"... Så klart du kan vår lille älskade kille...! Världens bästa på att klä granen - och granen den får ni se en annan dag!
o
Vi tar oss en riktigt fin veckan-före-jul-vecka va?
+
Kram Jes

0
Psst! Det var någon som frågade hur man gör hjärtan?
=
Alt-tangenten + 3


14 december 2008

Kanin i pyjamas


+
+

+
´
+

Foto Jes, Vita villa vila
2
Hoppas ni haft en fin Luciahelg! Vi har försökt vårda våra förkylningar & julpyntat hela huset. En av kaninpojkarna har dessutom fått en ny pyjamas så här lagom till jul. En röd&vit-rutig så klart. Hur söt som helst. +
Önskar er en jättefin vecka!
+
Kram Jes

12 december 2008

Adventsgran


+

+


+

+

Foto Jes, Vita villa vila
Vår lilla adventsgran med Mailegs urfina julgranshängen! På denna lilla gran övar vi lilla A i att hålla fingrarna i styr - innan det är dags att ta in den stora riktiga granen :). Trevlig helg på er!
+
Kram Jes


9 december 2008

Julberättelser


+

+

+

+
+
Jag måste bara göra ett inlägg om en så söt bok så här i jultider! Astrid Lindgrens Julberättelser. Här finns kortare versioner av bl a Barnen i Bullerbyn, Kajsa Kavat & Lotta på Bråkmakargatan - alla i juletider så klart! Jättemysig & med världsfina bilder av Ilon Wikland. En klar favorit här hemma just nu!
+
Kram Jes

8 december 2008

Dofter


+
Underbara dofter i köket! Hyacint & lavendeltvål. Jag bara älskar tvålfatet. Finns i min favoritbutik russinnet - där jag garanterat kommer handla en hel del julklappar! Där finns nämligen så mycket fint så man blir helt kollrig :)+

Kram Jes

7 december 2008

Andra advent


Sötaste julstrumpan finns här!

+

+

+
Andra advent. Snart Lucia. Tiden springer iväg mot jul. Dax att börja tänka på julklapparna. Jag gör nog som förra året & handlar det mesta via nätet. Garanterat stressfritt!

+
Kram på er!
Jes

JESSICA FOTOGRAF ©

JESSICA FOTOGRAF ©
PORTFOLIO