31 oktober 2008

Och där faller ännu ett år...


+

+

+

+
Hurra hurra hurra!
Idag fyller Vita villa vila 1 år. Tänk vad tiden går. Precis ett år sedan jag skrev det här - mitt allra första inlägg på bloggen. Timmar av ett underbart nöje & 185 000 besökare senare - sitter jag här och förundras... Vad var det som hände? Var kommer alla människor ifrån som dagligen besöker min blogg? Tusen tack till er alla som kikar in & lämnar ett litet spår av sann glädje efter er! ♥ Om ni visste vad jag blir glad!
+
Det här måste vi ju fira - med en tävling! Min favvobutik russinnet sponsrar med ett sagolikt fint pris - en urmysig keramikskål och en ljuvlig handgjord tvål - alltihop från vackraste lilla bruket! Det enda du behöver göra är att skriva en kommentar i detta inlägg så är du med & tävlar! Vinnaren drar jag på tisdag kväll den 4 november! Lycka till!
+
Kram & tack vänner!
Och där faller ännu ett år... hänger ni med på ett till?
Jes

26 oktober 2008

Lugn & ro?+
Nya handdukar i höstfärg & en härlig stege från Åhléns har flyttat in i badrummet. Griffeltavlan kommer från söta butiken Fridas Gård. Lugn & ro. Det skrev jag innan helgens alla eskapader. Här har det mest varit storstädning, storhandling & förberedelser inför lilla kejsarens 2-årskalas nästa helg :) Ett bad med lugn & ro - kanske i kväll?
+
Önskar er en riktigt fin vecka! Håll lite koll på min blogg - något roligt är på G!
Kram Jes

24 oktober 2008

Inspiration


+

+

+

+

+
+
Alla bilder lånade www.taverne-agency.com
+
Behöver hitta lite inspiration. Dessa bilder tilltalar mig väldigt mycket just nu. Raw. Ruffigt. Riktigt stilfullt.
+
Kram Jes ♥

22 oktober 2008

wått a prajs!


+

+

+

+
Jag har vunnit! Och vilken vinst sen. En hel lunta med helt underbara vykort & småkort från Lina Gardelid art. Tack snälla söta Tina med underbara bloggen Pappar och Vanilj! Har ni inte redan gjort det så besök hennes härliga sida med massor av inspiration i svart & vitt! Tusen tack för den underbara vinsten!!! Jag blev sååå glad! :D
+
Kram Jes

21 oktober 2008

TisdagsTema


+

+
+

+
Veckans TisdagsTema - Tid. Något att fundera på!
Jag har inte tid. Kvalitetstid. Sommartid. Vintertid. Tidsopptimist. Ta sig tid. Jockes ord om tid - min hud är vit under mitt armbandsur, där under tar vintern aldrig slut. Den 29 oktober köper jag en efterlängtad sak av sin tid. En tidslinje från då till nu...
+
Kram Jes ♥

19 oktober 2008

cookies & milk


+

+


+

+
Finaste burkarna från GreenGate har jag precis beställt hem från favoritbutiken Elsas Hem. Inte för att här bor några kakmonster precis men det vankas ju 2-årskalas snart & några små kakor ska jag allt baka, det blir ju dessutom roligare att lägga ner dem i fina burkar. Lilla A´s favorit är sockerkringlor ihop med ett glas ekologisk mjölk. Mums tycker kejsaren om cookies & milk - och vem kan klandra honom? :)

+
Kram Jes

18 oktober 2008

Stor, liten & mitt i mellan


Pappa stor

Liten kejsare

Mamma mitt i mellan
+

'
En zinkkruka för var & en i familjen har jag nu åstadkommit i badrummet. Ett rum av ständig kaos. Där shampoflaskor blandas med tofflor, tops, smink, babyolja, tandkräm, raklödder, badankor och ja ni vet allt som hör badrummet till men hos oss är det allt som oftast i en enda röra. Nu har vi en varsin kruka för att åtminstone försöka bringa en smula ordning - märkte dock att "fröken mitt i mellan" snarare behöver en hink än en kruka - hm kan det vara ett kvinnligt fenomen tro?
+

Hoppas ni njuter av en jättefin helg! Idag var vi hos fotofavorit Håkan & plåtade lilla A - underbara bilder som vanligt! Härligt!

'

Kram Jes

PS!

Tusen tack för alla underbara kommentarer & mail om mina foton i förra inlägget - om ni visste vad jag blir glad!!! :D


13 oktober 2008

s p a


+
+

+

+

+
+

+
+

+

+
Helgen spenderade vi på spa - hela familjen. Underbara Varberg Kurort. Vilken avkoppling! Fantastisk miljö, sagolik mat, härliga spabehandlingar & saltvattenpool. Och så havet förstås. Underbara stormiga & vackra havet. Massor av lek på stranden vid vågor som skummade. Lilla A stormtrivdes i blåsten & hans små gummistövlar blev till vackra avtryck i den kalla sanden. Vi har plockat snäckor. Tittat på krabbskal. Petat i tång. Sakletat bland drivved. Skrivit våra namn i sanden. Strandliv i oktober är inte helt fel kan jag säga! Ljuvlig höstluft & en lisa för själen! Så oförskämt bra man kan ha det ibland... Kvalitetstid part II.
+
Kram Jes

10 oktober 2008

Crush för karaff


+

+

+
Ja det är nog så - jag är lite småkär i min nya karaff :). Den funkar till allt; vatten som vin! Crush för karaff alltså ♥ men vad är det man brukar säga - kärleken är bestående - det är bara föremålen som växlar. Det torde innebära en ny sak att tråna över snart då *fniss*.
+
Stort tack för alla era världsgoa ord om mina bilder i förra inlägget. Jag blir otroligt glad ska ni veta! Tack!
+
Önskar er alla en underbar helg! Själv ska jag ägna tiden åt något mycket efterlängtat & välbehövligt ;)
+
Kram Jes

+
psst!
Visst ser karaffen ut att vara från ett gotländskt krukmakeri & kosta dryga tusenlappen - men du hittar den på Åhléns för en tiondel av priset :) bra va!

8 oktober 2008

Kvalitetstid


+

+

+

+

+

+

+

+
Ledig på onsdagar. Kvalitetstid - say no more! Min lilla pojke & jag har varit skogsmullar idag. Det är dagar som dessa som räknas mer än andra...
+

Kram Jes

5 oktober 2008

Glasklart


+

+

+

+
Putsa fönster är nog bland det tråkigaste jag vet här hemma! Men! Efter att ha inhandlat ekologisk fönsterputs från Maison belle, Isabella Smith så är det ett rent nöje :)! Doften som sprider sig hemma är oslagbar. En blandning av Grönt te & salvia - sagolikt gott. Rent utan ränder blir det också. Glasklart! Produkten hittar du här!
+
Kram Jes


JESSICA FOTOGRAF ©

JESSICA FOTOGRAF ©
PORTFOLIO