21 juli 2008

Sommarhälsning!


a


Shoping i London - underbar liten skjorta till lilla A.
a
Ett livstecken!
Jag & Vita villa vila vilar fortfarande... Men här kommer i alla fall en sommarhälsning till er alla! Här är det verkligen semestertider. Jag har lagt ifrån mig klockan och vet knappt vilken dag det är!
a
Vi har hunnit med en underbar resa till London, målat massor med pinaler i vitt, loppisfyndat, hört & sett mängder av åska & blixt - eller pang som lilla A säger, ätit glass i stora lass & så byggs det för fullt på lilla A´s lekstuga...
a
... och hör och häpna men jag är tydligen gift med Byggare Bob - och det hade jag ingen aning om ☺! Pappa M bygger verkligen en underbar liten lekstuga till vår son & jag bara längtar efter att få inreda!! Bilder kommer vartefter - jag lovar! ♥
aa
Bild lånad från GB Glass hemsida!
a
Glass är gott! Visst är den väl mysig den här nostalgitrippen från GB Glass? 1978. Då var jag tre år & min favorit var Päronsplitt - till den fick man dessutom en liten "kul bild" & leksaken var fixad på vägen ut till landet ;)! Vilken var just din GB-favorit?
a
Kram i sommarregnet!
a
Jes
PS!
Tack tack & åter tack för alla mail som jag fått under min bloggvila!!! Jag blir sagolikt glad & tacksam!!! ♥

2 juli 2008

Gone fishing!


a

a

a

a

a

a
Photo by Jes
a
Semester. Sommarlov. Sommartid. Helt enkelt Gone fishing! Nu tar jag lite ledigt från bloggen. Umgås med familjen, träffar vänner, reser, fotar, läser böcker, går på loppis & mumsar glass. Kanske kommer ett inlägg om några dagar - kanske inte. Vi får se. Jag vill passa på och tacka alla ni söta, goa & rara läsare som kikar in här! Önskar er en riktigt underbar sommar!
a
Du som vill ha koll på mina nya inlägg kan anmäla dig här!
a
Sommarkram Jes

1 juli 2008

TisdagsTema


a

a
TisdagsTema för denna vecka är sommar! Jag gör min egen tolkning av ordet och visar resultatet av fint strilande sommarregn i vår trädgård nu på morgonen! Visst är regn vackert...ibland!
a
Kram Jes

JESSICA FOTOGRAF ©

JESSICA FOTOGRAF ©
PORTFOLIO