28 juni 2008

Kök


Kökssoffa - före


Kökssoffa - efter
a

a

a

a

Helt underbara ekologiska dofter i köket, Isabella Smith. Från Russinnet.
a

Allt porslin i vitt.


Favoritmuggarna från Bruka Design.
a

Porslin från Presentverkstan, design Hanna Svensson.
a

a
Ni minns säkert att jag skrev att M kånkade & svor en smula över en stor möbel härom dagen? Här är den! En gammal charmig kökssoffa med masssssssor av förvaring under sitsen (efterlängtat kan jag säga!). Loppisfyndad för 200 pix & med lite vit färg blev den perfekt i vårt lilla kök ♥.
a
Jag håller som bäst på att göra mig redo för semester, jobbar en vecka till och jag har lite planer på att även ta lite sommarlov från bloggen (vi får väl se hur det går? *fniss*).
a
Har även haft lite funderingar kring om och hur jag ska fortsätta med Vita villa vila. Funderingar gällande bloggens inriktning, om jag är för personlig kontra opersonlig i mina inlägg samt tidsåtgång etc har jag grunnat på ett tag. Kanske tar jag en bloggpaus & reder ut för mig själv hur jag ska fortsätta!? Det är ju bara så fantastiskt roligt & alla underbara kommentarer och mail gör ju att hjärtat tar ett glädjeskutt...varje gång! Bara det är ju oslagbart :) Tack för det! Vi får se hur det blir!
a
♥ Önskar er en underbar helg ♥
a
Kram Jes


27 juni 2008

Ice ice baby


a

a


a
I veckan kom ett paket med saker* som jag beställt från den ljuvliga nätbutiken Elsas Hem! Gissa om jag blev glad när det även fanns med en sommarpresent i paketet - nämligen dessa underbara glassformar från Lisbeth Dahl. Sockersött verkligen! Hm undrar just vilken smak på glass vi ska testa till helgen? ♥ Tack Elsas Hem! Har ni inte redan gjort ett besök där - så gör det - ni kommer inte bli besvikna!
a
Önskar en riktigt fin helg!
a
Kram Jes
a
* Vad det var ska ni få se en annan dag! :)

24 juni 2008

Pimp my lamp!


Lampa - före
a

Lampa - efter
a

a

a

a
Den här sköna lampan fyndade jag på loppis för 25 kr. I min iver att pimpa den missade jag att fota med den "fantastiska" skärmen på - en gammal urblekt beige nopprig variant :)!
a
Jag tycker den är så cool, själva lamphuvudet går att vrida i 90 grader & höjden är ställbar! Jag såg den framför mig med en klar glödlampa där glödtråden är synlig och ingen skärm. Voíla! Så här blev den. Passar jättebra i arbetsrummet & ger en underbar cozy belysning vid datorn! Det är roligt med annorlunda saker! Visst påminner den lite om en gammal mikrofon? ;)
a
Måste bara säga; å vad jag saknar Ernst i årets Sommartorpet...
a
Kram i regnet! /Jes

23 juni 2008

Presentverkstan & loppisslut?


a
Jag har blivit lite insnöad på Presentverkstans keramik. Som dessa söta ljusstakar till exempel!
a

a
Helgen har bestått av en hel del målande! Av vad ska jag visa er vartefter! En liten klump i magen fick jag dock när M, efter lite kånkande, bärande & svärande sa: "Så där ja - det var väl den sista stora möbeln vi skulle köpa & måla nu va?"... Vad menar han? Mitt loppisletande tar ju aldrig slut ;)
ö
Önskar en riktigt fin vecka!
a
Kram Jes

21 juni 2008

Glad midsommar!


a

a

a

a
En riktigt glad & fin midsommarhelg önskar jag er!
a
Kram Jes ♥

19 juni 2008

Litet bord till loftet!


Litet bord - före!
a

Litet bord - efter!
a

a

a

a
Här är mitt senaste målerijobb - ett litet loppisfyndat bord för 25 pix! Efter lite vit färg - med nya favoritfärgen Beckers Elegant - hamnade det på loftet som projektorbord :). Jag gillar vårt loft, särskilt sommartid då det blir ett så härligt ljusinsläpp...dock gör ju det att det blir svårare att faktiskt se på TV eller DVD via projektorn, så nu gäller det att komma på en fiffig & snygg lösning till mörkläggning. Förslag mottages tacksamt :)!
a
Önskar er alla en riktigt mysig midsommarhelg!
a
Kram/Jes

16 juni 2008

Nytt skrivbord


aSkrivbord - före!
a

a

a

a

a

a

a

a

a

a

a
Äntligen har jag hittat ett gammalt charmigt skrivbord som jag länge varit på jakt efter! Ett loppisfynd för 280 kr som nu är vitmålat & står på plats i arbetsrummet! Jag tokgillar det :) Lite blå & vitprickigt papper i lådorna & en gammal snurrstol med fårskinn så blev arbetshörnan som ny!
a
Här sitter jag dessutom & bloggar och ser ut i trädgården! Det gamla symaskinsbordet får nu bli planteringsbord istället! Förresten vaserna i fönstret kommer från Presentverkstan, Design Hanna Svensson. Hon gör verkligen urfin keramik - vi tar en närmare titt på det en annan dag! :)
a
Kram/Jes

15 juni 2008

Get Carried away!


a
S t i l i k o n number o n e !
a

a
a

a

a

a

a

Alla bilder lånade från http://www.hbo.com/city/
a
På lördag 21 juni är det äntligen dax för Sverigepremiären av Sex and the city - the movie. Som jag väntat! I veckan som kommer ska jag & min "mingelkompis" C dessutom på förhands-& VIP-visning med glitter & glamour :) Ska bli superkul! ♥
a
Mitt eget intresse för skor vaknade till liv långt innan Sex and the city men visst är det ett sant nöje att slå på ett avsnitt och bland annat spana in ett par klassiska Manolo Blahnik eller Jimmy Choo.
a
Önskar er en riktigt mysig vecka & tänk... snart är det Midsommar!
a
♥ Kram/Jes

14 juni 2008

Flyga drake


a
a

a
Härliga lördag! Sovmorgon, god frukost & loppisrunda*. Vi har även tagit vara på blåsten & det vackra vädret och flugit drake med lilla A för första gången - det var populärt - hos alla tre; mamma pappa barn :) Oups! I skrivandets stund nu så ser jag att besöksräknaren just passerar 100 000 unika besökare!!! WoW vad häftigt!

a
Kram Jes
a
* Nya fynd inhandlade - Visar snart! :)

JESSICA FOTOGRAF ©

JESSICA FOTOGRAF ©
PORTFOLIO