31 mars 2008

Kuddar


ö

ö

ö

ö


ö
Jag älskar verkligen härliga kuddar! Senaste inköpet gjordes i en urmysig butik i grannstaden Linköping, som heter Handplockat. Det är de stora kuddarna längst bak som är nyförvärvade och är av märket Gripsholm.
ö
Vilket ljuvligt väder det var i helgen. I går satt vi ute, fikade & bara njöt av vårsolen! Lilla A har för första gången utforskat trädgården på egen hand - gissa om det var populärt! Här har samlats stenar, pratats med pippin, fixats med 3-hjuling & ätits på en och annan pinne ;) Mysigt, med en 1,5-åring som är på upptäcktsfärd ♥
ö

ö
öÖnskar er alla en härlig vecka!
♥ Kram Jes

29 mars 2008

Pastellfynd


öö

ö
ö

ö
Lördagsloppis - tänk att det är så mysigt att springa runt och sak-leta! I love it. I dag blev faktiskt hela bilen fullastad ☺. Här är några av småsakerna jag sprang på! Den svagt babyblå gamla kannan i stengods kommer från Gefle stengodsfabrik - tänk er den med lite körsbärskvistar i ♥. Det charmiga fatet var stämplat Rörstrand - slitet i dekoren men jag föll för det direkt - kanske just på grund av det. Ett härligt lakan & en gammal plåtburk hittade jag också! Lakanet håller precis på att få sig en rejäl klorintvätt nu - det blir ju så fint efter en blekning & dessutom doftar det så gott tycker jag!
ö
Blekblått är verkligen en favorit just nu .
♥ Kram Jes ♥
Sa jag förresten att jag gav 90 kr för alltihop!?
ö

28 mars 2008

Jag ♥ kaniner!


ö

ö

ö

ö
b
ö

öö

ö
Jag är kär! Upp över öronen kär i Mailegs söta kaniner. De nya tillskotten här i huset är två kaninpojkar i modellen XL. Söta som socker! Men jag ska vara ärlig - jag vet inte om det är lilla A eller lilla mamma som tycker mest om dem, skulle gissa på den sistnämnda. Den förstnämnda är nämligen mest intresserad av sin alldeles egna nya lilla dammsugare (av märket Miele *så klart* ;)). Därför tyckte jag kaninpojkarna skulle sitta på stolen i vårt sovrum först - men såklart så hamnade de på sängen i lilla A´s rum till sist, och där passar de ju bäst!
h
Önskar er den finaste av helger! Själv ska jag hoppa i målarbyxorna och fixa & trixa lite. ☺
h
♥ Kram Jes ♥
ö
Ps! Mitt allra varmaste TACK till alla ni söta som lämnar ett spår efter er här på bloggen eller mailar till mig! Jag blir så in i bomben glad ska ni veta!!! Tack ♥.
ö

27 mars 2008

Sommarvindar i Skagen


ö

ö

ö

ö

l
Sommar & semester. Det är ett tag kvar... och tittar man ut genom fönstret så känns det onekligen som en evighet tills ljumna sommarvindar smeker ens kind igen, men faktum är att snart ställer vi om till sommartid och dagarna blir både längre och ljusare *tack o lov*! Undrar just var vi ska semestra i sommar? Dessa bilder från Skagen, Danmark tog jag sommaren då jag väntade lilla A ♥.
ö
♥ Kram Jes ♥

25 mars 2008

Colour me happy!


l

ö
l
ö

ä

ä

ä
ä
Visst är det härligt med färg & kritor?! Lilla A har precis påbörjat sin konstnärliga bana här i livet och det är ju för ljuvligt att se små barnhänder göra fina teckningar av regnbågens alla färger! De övre kritorna kommer från Unicefs butik, en nätbutik som jag varmt rekommenderar! Där finns massor med superfina leksaker och för en god gärning shopar jag gärna! Den gamla plåtburken som numera verkar som kritburk är ett loppisfynd ♥.
h
Önskar er en superfin vecka!
h
♥ Kram Jes ♥

23 mars 2008

Till bords med påsken!


ä

ä

ö

ö
Å vad det är skönt med massor med härliga påskdagar i följd! ☺ Våren börjar skymta igen i trädgården efter snön som föll och ikväll blir det påskmiddag med goda vänner - Påsken är verkligen lika mysig som julen - men utan krav - och därför snäppet bättre ☺! Kram på er! /Jes ♥

22 mars 2008

Påskharen har varit här!


6
ä
ö

ö

ä
Påskafton & påskharen har varit och hälsat på i vår trädgård ☺ Stora fina påskägg med väldigt mysigt innehåll hade han dessutom lämnat efter sig! Hoppas han kommer även till er...! ♥
l
Glad Påsk på er!
♥ Kram Jes ♥

20 mars 2008

Lägg ägg i farfars skägg


Mossägg & porslinsägg på fat från Broste Copenhagen
la

Prickiga Babushka-ägg i trä
ö
Blått porslinsägg till Lilla A´s rum
Många ägg blir det i påsk! Jag gillar ägg. Både dess form och dess smak. Tyvärr är lilla A allergisk så det blir nog inte många riktiga ägg här - men vi njuter till fullo av de övriga!
ä
l
ä
Önskar er alla en skön & avkopplande glad påsk med många pussar och mycket godis ☺!
ö
♥ Kram Jes ♥

Glad påsk!


ö


ö
Önskar er alla en riktigt go & glad påsk!
ä
♥ Kram Jes ♥

17 mars 2008

Nytt & nött


ä

ä

ä

ää
ä
ä

ä

ää
ö
Under lördagens loppisrunda sprang jag på den här charmiga lilla barnstolen, så söt! Blir säkert föremål för en klick färg vartefter men lilla A tycker så mycket om den så jag får nog måla den på natten när han sover ☺! Den virkade kossan från Sebra fick han i julklapp. Några nyinköpta Mårbacka pryder nu också sovrummet... Härligt! Önskar er alla en fin påskvecka!
ä
♥ Kram Jes ♥

JESSICA FOTOGRAF ©

JESSICA FOTOGRAF ©
PORTFOLIO